10 نشانه مردان سوءاستفاده گر
مردان سوءاستفاده گر معمولاً خودشان قربانیان نوعی سوءاستفاده هستند. نشانه های یک مرد سوءاستفاده گر می تواند سوءاستفاده احساسی، کلامی، فیزیکی یا جنسی باشد. معمولاً مردانی که سوءاستفاده احساسی می کنند سوءاستفاده کلامی یا ترکیبی از سایر انواع سوءاستفاده ها را نیز مرتکب می شوند. نشانه های چنین مردانی معمولاً اگر دقت کنید، زیاد سوال کنید و درمورد گذشته او بررسی کنید، بعد از چند قرار ملاقات اول دیده می شود.
رابطه با چنین مردانی توام با خشونت، حسادت و روابط جنسی یا احساسی محدود می باشد. مردانی که سوء استفاده احساسی می کنند سخت تر شناخته می شوند چون خیلی راحت می توانند به شما بقبولانند که به اندازه کافی خوب نیستید یا همه چیز تقصیر شماست. در یک نظرسنجی که توسط بیش از 7000 زن انجام گرفت، بیش از 56 درصد تحت سوءاستفاده جنسی قرار گرفته بوده اند. بهبودی از سوءاستفاده احساسی به اندازه بهبودی از سوءاستفاده فیزیکی دشوار است. سوءاستفاده احساسی باعث پایین آوردن اعتماد به نفس و بروز افسردگی می شود. چنین مردی ممکن است به شما بگوید که دوستتان دارد یا تغییر می کند تا ترکش نکنید اما هرچه بیشتر سعی کنید او را تغییر دهید، کنترل بیشتری روی شما پیدا می کند. وعده های سرخرمن حالت عادی پیدا می کند. حتماً به رفتار و اعمال او هم توجه داشته باشید و نه فقط به حرفهایش. البته رابطه با چنین مردانی از همان ابتدا اینگونه نخواهد بود. اگر چنین بود زنان بدون معطلی آن مرد را رها می کردند.
براساس انجمن روانشناسی خشونت و خانواده در امریکا، هرساله بیش از 4 میلیون زن امریکایی از نوعی آزار و اذیت توسط همسرشان رنج می برند. چه کسی می تواند قهرمان سنگین وزن مایک تایسون را فراموش کند که به جرم تجاوز به دزیره واشنگتن به شش سال حبس متهم شد. تایسون فقط سه سال را در زندان سپری کرد و بعد با عفو مشروط آزاد شد. بعد با رابین ژیونز ازدواج کرد و یکسال بعد درست در روز ولنتاین از او طلاق گرفت چون ژیونز ادعا کرده بود که تایسون از او سوءاستفاده کرده است. رفتارهای سوءاستفاده گرانه در همه سطح های جامعه دیده می شود.
در زیر 10 نشانه مردان سوءاستفاده گر را جمع آوری کرده ایم. اگر طرف شما هم یک یا دو مورد از این رفتارها را دارد شاید وقتش رسیده باشد که رابطه تان را دوباره ارزیابی کنید و درصورت نیاز کمک بخواهید.
1. حسادت و حس تملک: نسبت به دوستان و خانواده و همکاران شما حسود می شود و سعی می کند شما را از آنها جدا کند. زن و فرزندان خود را جزء دارایی های خود می بیند نه انسان هایی مستقل. بی دلیل شما را به خیانت و ارتباط با مردهای دیگر متهم می کند. همیشه به روش بازجویی می پرسد کجا و با کی بوده اید.
2. کنترل: می خواهد همه زمان شما مال او و مرکز توجه شما باشد. همه هزینه ها، ماشین و فعالیت هایی که در آن شرکت می کنید تحت کنترل اوست. اگر زن علائمی از استقلال و قدرت از خود نشان دهد عصبانی می شود.
3. برتری: همیشه حق با اوست، همیشه او باید برنده باشد و همیشه همه ریاست ها با اوست. همیشه اعمالش را توجیه می کند تا بتواند با متهم کردن شما یا کسان دیگر حق را به جانب خود دهد. مردی که سوءاستفاده کلامی می کند با شما بد حرف زده و دشنام می دهد تا احساس بهتری به او دست دهد. هدف چنین مردی این است که شما احساس ضعف کنید تا خودش بتواند احساس قدرت کند. این افراد معمولاً احساس ناامنی می کنند و فقط این قدرت است که به باعث می شود حس بهتری داشته باشند.
4. حقه: به شما می گوید احمق یا نادان تا تقصیر گردن شما بیفتد. سعی می کند طوری رفتار کند که فکر کنید تقصیر شما است که او دچار این مشکل شده است. ننه من غریبم در می آورد که دلتان به حالش بسوزد و سعی کنید به او کمک کنید از این وضعیت بیرون بیاید. به بقیه می گوید شما تعادل ندارید.
5. تغییر حالت: بعد از اینکه سوءاستفاده انجام گرفت، ناگهان از فردی خشن و عصبانی به فردی پشیمان و مهربان تبدیل می شود.
6. تضاد حرف و عمل: به قول هایش عمل نمی کند، می گوید دوستتان دارد اما از شما سوءاستفاده می کند.
7. تنبیه کردن شما: مردی که سوءاستفاده احساسی می کند از رابطه جنسی یا صمیمیت احساسی خودداری کند یا وقتی نتوانست راه خود را پیش ببرد سکوت پیشه می کند. معمولاً با انتقاد های مداوم شما را تحت سوءاستفاده کلامی قرار می دهد.
8. عدم تمایل به کمک گرفتن: چنین مردی تصور نمی کند که مشکل دارد پس چرا باید دنبال کمک باشد؟ او تقصیرها و اشتباهات خود را نمی پذیرد و آن را به گردن کودکی یا عوامل خارجی می اندازد.
9. بی احترامی به خانم ها: هیچ احترامی برای مادر، خواهران یا هر زن دیگری قائل نیست. تصور می کند که زنان احمق و بی ارزش هستند.
10. سابقه سوءاستفاده قبلی: این افراد همیشه به دنبال زن هایی مطیع هستند که بتوانند آنها را کنترل کنند. رفتار سوءاستفاده گرانه رفتاری ارثی است و مردانی که از آنها سوءاستفاده شده احتمال زیادی دارد که خود به این بیماری مبتلا شوند. مردانی که از حیوانات سوءاستفاده می کنند نیز احتمال زیادی دارد که از خانم ها هم سوءاستفاده کنند.
اگر به خاطر اینکه فکر می کنید این فرد تغییر می کند به رابطه تان با او ادامه می دهید بهتر است بیشتر فکر کنید. چنین مردانی بدون درمان دراز مدت به هیچ وجه درست نمی شوند. جلسات مشاوره گروهی برای کمک به این افراد بسیار مفید است. مصرف موادمخدر و الکل هم می تواند به چنین رفتارهایی ختم شود. اگراین فرد تمایلی به کمک گرفتن از متخصص نداشت آنوقت شما باید با محافظت از خودتان یا فرزندتان در صورت وجود اقدام کرده و او را ترک کنید. با ماندن در چنین رابطه ای یعنی از رفتارهای آن مرد چشم پوشی می کنید. اگر بترسید نخواهید توانست از دست او جان سالم به در ببرید. سعی کنید دوستان و خانواده تان را در جریان بگذارید و از آنها کمک بخواهید. وقتی او را ترک کنید ممکن است گریه کند و التماستان کند که برگردید اما تا زمانیکه مشاور او نگفته که درمان دراز مدتش را با موفقیت سپری کرده به سمت او برنگردید. بعد از ترک برای سوءاستفاده بیشتر او آمادگی داشته باشید. اگر مرد زندگی شما هم چنین رفتارهایی دارد و تمایلی برای کمک گرفتن ندارد، تنها راه حل شما ترک کردن اوست.
پیر امیدیار در 21 ژوئن سال 1967 در پاریس متولد شد. پدر و مادر او ایرانیانی بودند که برای تحصیل به خارج از کشور رفته بودند.
مادر او الهه میرجلالی امیدیار مدرک دکترای زبانشناسی خود را از دانشگاه سوربن دریافت کرده بود و پدرش یک جراح بود. خانواده پیر زمانی که او 6 ساله بود به آمریکا مهاجرت کردند و پیر در واشنگتن بزرگ شد.
امیدیار همچنین در فهرست میلیاردرهای آمریکایی نیز رتبه 54 را بدست آورد. پی یرامیدیار مدیر سایت ebay می باشد.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو»؛ صدا و سيما اين روزها شايد با تغيير و تحولاتي روبرو شده باشد و شاهد اين تغيير و تحولات هم برنامههايي هستند كه به سوژههاي نسبتا خاص ميپردازند؛ گفتوگو با كودك كار، مردي كه داراي سه همسر است و زني كه روابط نامشروع با جنس مخالف داشته است از جمله سوژههايي هستند كه اين روزها تلويزيون با آنها مردم را سرگرم مي كند.
نمايش اين روزهاي رسانه ملي با توجه به اينكه دايره خط قرمزها در آن فراختر شده است، مورد استقبال برخي از رسانهها قرار گرفته و اين رسانه ها نيز رويكرد مثبتي به اين تغيير و تحولات داشته اند، اما مسئلهاي كه در اين ميان مطرح مي شود برآيند و نتيجهاي است كه اين گونه برنامه ها در جامعه خواهند داشت.
نكتهاي كه در اين برنامهها مشهود است، استفاده از چهرههاي جوان و مشهور است كه در نگاه اول به جذاب شدن برنامهها كمك ميكند، اما بعضا همين موضوع منجر مي شود كه موارد نامطلوبي در گفتار و رفتار آنها پديدار شود؛ به عنوان مثال ديروز در برنامه «در جمع ما» كه با اجراي مجري جواني همراه است، از يك زن آلماني دعوت به عمل آمده بود و در خصوص زندگي خصوصي وي سوالات قابل توجهي مطرح شد.
مجري اين برنامه در يكي از سئالات خود از اين خانم آلماني پرسيد كه «آيا مردان ايراني را دوست دارد؟!» سوالي كه حتي با تعجب اين زن آلماني همراه بود و وي در پاسخ گفت كه « فقط ميداند كه همسر خود را دوست دارد.»
البته اين موضوع مختص به اين برنامه نمي شود؛ چرا كه در اكثر برنامههاي اين چنيني شاهد اجراي جواناني هستيم كه به مسائل مختلف اخلاقي و خانوادگي و غيره ورود پيدا مي كنند و در همه اين موارد صاحب نظر هستند.
به نظر مي رسد اگر چه اين گونه برنامهها در كوتاه مدت باعث جلب توجه مخاطبان رسانه ملي مي شود، اما در بلند مدت اثرات نامطلوبي در سطح جامعه به جاي خواهد گذاشت، خصوصا اينكه رسانه ملي امروز دست روي موضوعات حساس گذاشته است و با ارائه نظرات غيركارشناسانه و غيرتخصصي نسخه غلط به دست مخاطبان خود ميدهد.
به گزارش سیتنا، همه وبسایتها توسط وبسایت www.stathit.com ارزشگذاری میشوند و میتوان با نوشتن نام كامل هر وبسایتی ارزش واقعی آن را فهمید، فقط كافی است نام كامل آن را در این وبسایت نوشت تا ارزش واقعی و درآمد روزانه وب سایت مشخص شود. در ادامه 10 سایت كه با ارزشترین سایتهای اینترنتی هستند، به همراه ارزش دلاری آنها آمده است.
www.google.com
- $39,520,512,000
www.facebook.com
- $37,547,178,667
www.youtube.com
- $29,013,589,334
www.yahoo.com
- $17,066,922,668
www.yahomail.com
- $17,493,333,334
www.yahooemail.net
- $20,906,666,668
www.yahoo.fr
- $18,346,794,668
www.yahoo.com.br
- $17,493,397,334
www.yahooinstantmessenger.com
- $18,773,333,334
www.yahoomessager.com
- $17,066,666,668
عکس های جدید از آناهیتا نعمتی (6)

تعداد صفحات : 117